Weerbericht:
Zwaar bewolkt en regen, vannacht tijdelijk droger. Morgen regenachtig.
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelbrand vrijstaand huis Biervliet

Toegevoegd: 04-09-2017, 11.26 uur - Update: 05-09-2017, 13.06 uur
Door: Roland de Jong

BIERVLIET - In Biervliet heeft vanochtend brand gewoed in een vrijstaande woning aan de Hugevlietstraat. Er is niemand gewond geraakt.


De brand werd rond 10.25 uur ontdekt. Direct werden verschillende brandweerwagens op pad gestuurd. Het vuur was echter snel onder controle en daarom hoefden niet alle opgeroepen voertuigen ook daadwerkelijk te worden ingezet. Twee tankautospuiten kwamen ter plekke.

Volgens de brandweer ontstond de brand vermoedelijk nadat kortsluiting was ontstaan in het plafond op de begane grond. Nadat onderzoek was gedaan naar eventuele onopgemerkte uitbreidingen kon rond 11.10 uur het sein 'brand meester' worden gegeven. In de tussentijd heeft de brandweer een vloer en een deel van een muur moeten slopen om goed te kunnen blussen.

De bewoners krijgen hulp van Salvage bij het afhandelen van de ontstane schade.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750