Automobilist botsing reed onder invloed

Toegevoegd: 04-09-2017, 11.57 uur

De politie onderzoekt de toedracht van de aanrijding.
De politie onderzoekt de toedracht van de aanrijding.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - De automobilist die zondag in Nieuwdorp in botsing kwam met een motorrijder verkeerde onder invloed van alcohol. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

De automobilist, een 35-jarige Vlissinger, kwam rond 15.30 uur op de kruising van de Europaweg Oost met de Luxemburgweg in botsing met een 27-jarige motorrijder uit Ovezande. De motorrijder wilde volgens de politie rechtdoor rijden toen de automobilist vermoedelijk een manoeuvre maakte waardoor de motorrijder tegen de linkerkant van de auto klapte. Hoe dat heeft kunnen gebeuren wordt nog door de politie onderzocht.

De motorrijder werd naar het ziekenhuis gebracht. Hij had een bekkenfractuur, een verbrijzelde pols en een snijwond die gehecht moest worden. De 35-jarige automobilist werd aangehouden omdat hij onder invloed van alcohol had gereden. Hij blies 445 Ug/l.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Monique (4-9-2017 om 15:29)
Daar ben je dan als slachtoffer weer mooi klaar mee. De dader weet wellicht niet eens meer wat hij deed en het slachtoffer moet weer maar zien hoe hij eruit komt. Ik weet er alles van. Heel veel beterschap gewenst en een spoedig herstel voor het slachtoffer.
P.Muller (4-9-2017 om 14:39)
Steeds maar weer alcohol in het spel. Wanneer gaan we nu eens zwaarder straffen.
R. (4-9-2017 om 14:33)
Hopelijk wordt zijn rijbewijs afgenomen en krijgt hij een enorme boete. Tevens alle schade zelf betalen. Sterkte en beterschap voor de motorrijder
ex-middelburger (4-9-2017 om 14:00)
Nu maar hopen dat ze die automobilist voor alle schade laten opdraaien, dan bedoel ik ook alle schade! Tevens eens een goed voorbeeld stellen met een paar jaar torentijd erachteraan, dat soort hufters horen niet op de weg of in een auto thuis!
Panda (4-9-2017 om 13:52)
Sommige mensen leren het nooit. Alcohol en verkeer gaan niet samen. Ik hoop, dat de verwondingen mee vallen voor de motorrijder, al ziet het er wel vrij ernstig uit. Sterkte voor de motorrijder, en voor de dronkenlap ik hoop dat je hier iets van hebt geleerd gelukkig zijn er nog geen dode gevallen, maar moet dat dan eerst gebeuren, of was dit een goede les?
Tom (4-9-2017 om 13:29)
Wat een eikel. Moet je toch eens kijken hoe mensen nog altijd anderen in gevaar brengen door onder invloed can alcohol te rijden! Meer alcoholcontroles zouden goed zijn. Veel gevaarlijker dan 4 km te hard rijden!