Automobilist botsing reed onder invloed

Toegevoegd: 04-09-2017, 11.57 uur

De politie onderzoekt de toedracht van de aanrijding.
De politie onderzoekt de toedracht van de aanrijding.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - De automobilist die zondag in Nieuwdorp in botsing kwam met een motorrijder verkeerde onder invloed van alcohol. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

De automobilist, een 35-jarige Vlissinger, kwam rond 15.30 uur op de kruising van de Europaweg Oost met de Luxemburgweg in botsing met een 27-jarige motorrijder uit Ovezande. De motorrijder wilde volgens de politie rechtdoor rijden toen de automobilist vermoedelijk een manoeuvre maakte waardoor de motorrijder tegen de linkerkant van de auto klapte. Hoe dat heeft kunnen gebeuren wordt nog door de politie onderzocht.

De motorrijder werd naar het ziekenhuis gebracht. Hij had een bekkenfractuur, een verbrijzelde pols en een snijwond die gehecht moest worden. De 35-jarige automobilist werd aangehouden omdat hij onder invloed van alcohol had gereden. Hij blies 445 Ug/l.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tim Fakkeldij (5-9-2017 om 15:26)
Zowel de drugsdealer als de gebruiker is strafbaar. Waarom deze regel ook niet bij alcohol misbruik. De gebruiker haalt die alcohol toch niet uit z'n eigen tuintje, pak de alcohol handel eindelijk eens aan!
ex-middelburger (5-9-2017 om 15:10)
Weet je wat ik nu helemaal erg vind van dit verhaal. De bestuurder is allang weer thuis, rijbewijs nog steeds in het bezit en waarschijnlijk gewoon weer aan het drinken. Hoe corrupt moet je het maken om in dit land gestraft te worden?!?!?
Jan defilatroop (4-9-2017 om 23:05)
Het zal je maar overkomen door zon achterlijke drankrijder staat heel je leven op zn kop.plotseling..en hoe de rechtsspraak zal lopen??daar kan je meestal geen pijl op trekken..johan noemt hier ook zon bizar geval van 40 uur taakstraf.maar het slachtoffer is voor het leven getekend. Een ernstig zieke maatschappij leven we.sterkte voor de motorrijder.
marja (4-9-2017 om 18:17)
allereerst voor de motorrijder van harte beterschap en veel sterkte want de verwondingen zijn zeer ernstig en dan nog zo jong je bekken breken en als motorrijder je arm verbrijzelen??wat betreft die alcoholcrimineel nooit geen rijbewijs meer terug en levenslang laten betalen zodat hij er elke dag aan herinerd zal worden als hij geen geld meer kan uitgeven aan die verrekte alcohol...bah!!!kansloos figuur om zo achter het stuur te kruipen en iemand zijn leven totaal verknallen plus de familie en dure schitterende motor
Johan (4-9-2017 om 17:54)
Helaas moet ik de inzenders teleur stellen,het lijkt erop dat men het straffen op langere termijn helemaal af wil gaan straffen. En al had dit waarschijnlijk helemaal niets met alcohol te maken,kijk maar naar die automobilist die een motorrijdster uit Zaamslag invalide reed.(40 uur werkstraf !!!!????)
Jan (4-9-2017 om 16:20)
Het zijn allemaal moordenaars die zuipen en achter het stuur stappen PUNT UIT !!!! en als ze bij een ongeval zijn betrokken waar doden zijn gevallen dan ook maar ff naar het motuarium meenemen en dan laten zien wat de hulp diensten hebben op moeten ruimen omdat deze gasten zo nodig moeten zuipen !!!!