Weerbericht:
Wolkenvelden en droog, morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelbrand in garagebox Krabbendijke

Toegevoegd: 04-09-2017, 17.56 uur - Update: 04-09-2017, 18.51 uur
Door: Manfred Berrevoets

KRABBENDIJKE - De brandweer is vanavond met spoed uitgerukt voor een brand in een garagebox in Krabbendijke. Ter plaatse bleek er een felle brand te woedden in de garagebox.


De brand werd rond 17.25 uur ontdekt in de garagebox bij een pleintje achter de Nieukerckestraat. In eerste instantie ging de brandweer van Krabbendijke ter plaatse maar na acht minuten werd de brand opgeschaald naar een middelbrand. Hierdoor rukte ook de brandweer van Kruiningen uit.

Volgens de Veiligheidsregio is de brand opgeschaald omdat het vuur mogelijk over zou zijn geslagen naar andere garageboxen. Rond 17.50 uur was de brand onder controle en kon het sein 'brand meester' worden gegeven. Een auto die in de garagebox stond raakte beschadigd. Over de omvang van de schade aan de andere garageboxen is niks bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren