Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

60 Kilometer per uur te hard, rijbewijs kwijt

Toegevoegd: 04-09-2017, 21.26 uur
Ter plekke geldt een limiet van 100 kilometer per uur.
Ter plekke geldt een limiet van 100 kilometer per uur.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

'S-HEERENHOEK - De verkeerspolitie heeft maandagavond het rijbewijs ingenomen van iemand die maar liefst 60 kilometer per uur te hard reed.


De hardrijder werd op de Sloeweg (N62) bij 's-Heerenhoek betrapt met een snelheid van 166 kilometer per uur (voor correctie). Ter plekke geldt een limiet van 100 kilometer per uur.

De bestuurder werd aan de kant gezet en diens rijbewijs is ter plekke ingenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
tonnie (7-9-2017 om 13:15)
Kijk, Mikel en antigsm, die snelheid vind ik dus overdreven. Gelukkig zijn de meeste mensen verstandiger dan jullie.
AntiGSM (5-9-2017 om 17:52)
Weer behoorlijk overdreven reacties hier, op een dubbele weg waar een limiet van 100 toch wel aan de lage kant is. Anders werd er nooit zo massaal te hard gereden. Ik rijd er zelf ook regelmatig en daar kan makkelijk 130 gereden worden zonder enig risico. Ik weet dat het een autoweg is en er geen vluchtstrook is maar ik zie dagelijks dingen die veel erger zijn! Maar daar hoor ik hier bijna niemand over, jawel de smartphone verslaafden achter het stuur! Dat is pas echt LEVENSGEVAARLIJK!! Maar die worden niet of nauwelijks gepakt, veroorzaken aan de lopende band ongelukken en geven nergens richting aan. Ook daar wordt niemand voor gepakt. Het wordt de hoogste tijd dat men deze ECHTE verkeershufters eens aanpakken, niet alleen snelheid.
jacob (5-9-2017 om 16:45)
Gelukkig weer een aso rijder gepakt. Hopelijk is deze onnozelaar zijn roze bewijs een poos kwijt en krijgt hij een toren hoge boete.
mikel (5-9-2017 om 16:15)
hoe zo weer zo negatief doen laat die gast toch gaan ..ik heb laast nog op de a27 280 gereden waar om niet mijn bmw kan het aan en als je een beetje rijden kan ..ik al 30 jaar zonder schade waarom niet
ger (5-9-2017 om 13:49)
hahaha mooi ! Verstand heb je al niet als je zo veel te hard rijdt nu ook flink wat geld en tijd van die dwaas pakken dan is die misschien even weer mens...
sonja (5-9-2017 om 12:00)
Deze overtreding mag van mij een verbod van 5 jaar ontzegging van rijbewijs krijgen, dit is niet normaal en zal het de volgende keer weer doen, is een bom op de weg !
Cookie-instellingen beheren