Weerbericht:
Wolkenvelden en droog, morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsendief crasht met auto na achtervolging

Toegevoegd: 04-09-2017, 21.40 uur - Update: 04-09-2017, 23.16 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie heeft vanavond in Goes een fietsendief aangehouden na een achtervolging. De verdachte is met zijn auto gecrasht.


Het voorval vond plaats op de Hoogewei. Volgens de politie werd de verdachte op heterdaad betrapt. Hij ging er hierna met zijn auto vandoor maar tijdens de achtervolging die volgde is hij gecrasht tegen twee muurtjes. Een politievoertuig die achter de verdachte reed kon niet op tijd stoppen en raakte de achterzijde van de auto van de verdachte.

Zowel de auto van de verdachte, een zilverkleurig bestelbusje, als de politiewagen hebben schade opgelopen. De gestolen fiets lag achterin de auto van de verdachte. De dief is aangehouden. Er is niemand gewond geraakt. De politie doet onderzoek naar het voorval. Hiervoor wordt volgens de politie ook een andere politieregio ingeschakeld zodat objectief onderzoek gegarandeerd is.

Zie ook:

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (5-9-2017 om 12:53)
Mooi ! En dan ook graag de 'dief' volledig bekend maken via tv én sociale media, zodat IEDERÉÉN hem/haar in de gaten kan houden. Deze gaat natuurlijk gewoon verder zodra ie weer buiten het buro staat. Al is het maar om op een 'geleende' fiets weer thuis te geraken.
boy (5-9-2017 om 08:15)
De van ons gejat in Oss. afgelopen weekend . Zo gaat men dus te werk!!! Tuig is t. Laat die kl..... maar 1 jaar zitten in Torentijd!!! En schade aan politie vergoeden. (die van zijn eigen is toch een barrel)
Cookie-instellingen beheren