Weerbericht:
Wolkenvelden, lokaal mist. Overdag in de zuidelijke helft zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Sporenonderzoek achtervolging afgerond

Toegevoegd: 05-09-2017, 02.13 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft vannacht het sporenonderzoek afgerond dat was ingesteld na de achtervolging waarbij in Goes een dief met zijn auto tegen een muurtje botste en waarbij vervolgens een botsing ontstond met een politievoertuig.


Wijkagent Gilian de Visser zette maandagavond de achtervolging in nadat hij een man met een fiets had zien lopen. “De man schrok toen hij de agent zag en smeet de fiets vervolgens in een bestelauto. Ondanks een poging om de man te stoppen reed de man hard weg. Hierna ontstond een achtervolging die eindigde in de Hoogewei”, zo vertelt de politie.

De verdachte ramde in de wijk Noordhoek een muurtje bij een woning. Hierdoor kwam deze tot stilstand. De politieauto die achter de vluchtende verdachte reed botste vervolgens tegen de achterzijde van het bestelbusje van de verdachte. De verdachte kon geen kant meer op en werd ter plekke aangehouden vanwege fietsendiefstal.

Vanwege de objectiviteit werd ter plekke sporenonderzoek gedaan door politiemensen van de regionale eenheid Rotterdam. Twee verkeersongevallenanalisten maakten ter plekke foto’s en legden de situatie vast. Een derde agent kwam vervolgens ter plekke om de politiewagen te takelen. Het busje werd afgevoerd door bergingsbedrijf Kuzee.

Rond 01.45 uur was het onderzoek afgerond en werd de straat weer vrijgegeven.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
lezer (6-9-2017 om 12:16)
Man man wat een onzin zeg. Die agenten hebben toch goed gehandeld, waarom nou weer zo'n heel circus optuigen? Die zullen de volgende keer wel 3x nadenken voordat ze een boef vangen!!
jan (5-9-2017 om 10:49)
Duur grapje dit enkel voor diefstal van een fiets :-) .
peter de quaak (5-9-2017 om 09:12)
Sporenonderzoek? Dat is risico dat je neemt als crimineel. Doet de politie goed werk gaan we sporenonderzoek doen. Als ze u en mij staande houden bij een verkeerscontrole komt er ook geen onderzoek wegens objectiviteit terwijl de kans dan vele maken groter is dat een agent niet objectief gewoon zo veel mogelijk boetes moet schrijven. Zo objectief zijn ze dan weer niet. We gaan nu criminelen beschermen en u en ik mogen wel dagelijks niet objectief voor futiliteiten op de bon geslingerd worden. Raar land. Criminelen beschermen????
Jan (5-9-2017 om 08:45)
Het mag wat kosten bij de politie ,want als het 2 burgers waren geweest dan was het in 15 minuten geregeld en nu uren waarom? bel de sleepwagen breng die vent in torentijd klaar