Weerbericht:
Vanochtend van het zuiden uit vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Sporenonderzoek achtervolging afgerond

Toegevoegd: 05-09-2017, 02.13 uur
Foto 4 van 25

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
lezer (6-9-2017 om 12:16)
Man man wat een onzin zeg. Die agenten hebben toch goed gehandeld, waarom nou weer zo'n heel circus optuigen? Die zullen de volgende keer wel 3x nadenken voordat ze een boef vangen!!
jan (5-9-2017 om 10:49)
Duur grapje dit enkel voor diefstal van een fiets :-) .
peter de quaak (5-9-2017 om 09:12)
Sporenonderzoek? Dat is risico dat je neemt als crimineel. Doet de politie goed werk gaan we sporenonderzoek doen. Als ze u en mij staande houden bij een verkeerscontrole komt er ook geen onderzoek wegens objectiviteit terwijl de kans dan vele maken groter is dat een agent niet objectief gewoon zo veel mogelijk boetes moet schrijven. Zo objectief zijn ze dan weer niet. We gaan nu criminelen beschermen en u en ik mogen wel dagelijks niet objectief voor futiliteiten op de bon geslingerd worden. Raar land. Criminelen beschermen????
Jan (5-9-2017 om 08:45)
Het mag wat kosten bij de politie ,want als het 2 burgers waren geweest dan was het in 15 minuten geregeld en nu uren waarom? bel de sleepwagen breng die vent in torentijd klaar