Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
115 files van totaal 442 km

Duitse vrouw opgepakt na diefstallen Yerseke

Toegevoegd: 05-09-2017, 17.07 uur
Door: Roland de Jong

YERSEKE - De politie heeft dit weekeinde een vrouw aangehouden na de diefstal van goederen uit een winkel in Yerseke. Ze is inmiddels weer op vrije voeten.


Volgens de politie kwam de winkelier er zaterdag achter dat er spullen uit zijn winkel waren gestolen. Na het bekijken van camerabeelden bleek hier een vrouw op te staan die kon worden aangemerkt als verdachte. De politie startte hierop een onderzoek en dankzij de hulp van een getuige kon het verblijfadres van de vrouw worden achterhaald.

De vrouw, een 52-jarige Duitse, kon dezelfde dag nog worden aangehouden. In haar auto, die geparkeerd stond in de Damstraat in Yerseke, werden verschillende goederen aangetroffen. Het ging onder meer om kleding waar de labels nog aan vast zaten. De politie heeft alles in beslag genomen en vandaag het onderzoek afgerond.

Een deel van de goederen bleek toch aan de vrouw toe te behoren, een ander deel bleek inderdaad van diefstal afkomstig te zijn. Deze zijn inmiddels terug bij de rechtmatige eigenaar. De vrouw is met een dagvaarding op zak weer in vrijheid gesteld. Ze zal zich te zijner tijd voor de rechter moeten verantwoorden. Er is door twee bedrijven aangifte gedaan van diefstal.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (6-9-2017 om 08:03)
Zo is mijn Opa zijn fiets ook kwijt geraakt ! Nooit meer iets van gehoord of gezien.
Hans (6-9-2017 om 05:47)
Het is wel opvallend dat we nu voor een betrekkelijk licht vergrijp (winkeldiefstal), wel mogen lezen dat dit om een 52 jarige, Duitse vrouw gaat. Maar dat we nooit mogen lezen dat bij een aanranding een 19 jarige Syrier betrokken was.
P. (5-9-2017 om 17:43)
Die zien we nooit meer... terug.
Cookie-instellingen beheren