Weerbericht:
Af en toe zon en droog. Zaterdag kans op een (winterse) bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Aangehouden duo bekent reeks inbraken

Toegevoegd: 06-09-2017, 12.36 uur
Door: Roland de Jong

'S-HEER HENDRIKSKINDEREN - Twee personen die afgelopen vrijdag werden aangehouden bij 's-Heer Hendrikskinderen als verdachte van diefstal hebben inmiddels meerdere inbraken bekend. Dat meldt de politie.


De twee verdachten, een 45-jarige man uit Sluis en een 42-jarige vrouw uit Oostburg, werden opgepakt op de Oude Rijksweg. Volgens de politie hebben ze tijdens hun verhoren bekend afgelopen maand vaker op dievenpad te zijn geweest.

“Zo hebben zij onder andere ingebroken in Aardenburg, Groede, Ijzendijke, Nieuwvliet en Zuidzande. Bij deze inbraken werden elektrisch apparatuur, muziekinstrumenten, motoren, antiek, een paardenzadel en gereedschap buit gemaakt.

Met de bekentenissen denkt de recherche een zevental inbraken in Zeeuws-Vlaanderen te hebben opgelost. De beide verdachten zijn inmiddels in vrijheid gesteld. De zaak wordt binnenkort voorgelegd aan de officier van justitie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (6-9-2017 om 19:48)
7 inbraken plegen en de volgende dag in vrijheid worden gesteld. Lang leve de lol!! Lekker frustrerend voor degene die ze opgepakt heeft. Werkt wel motiverend zo!
Cookie-instellingen beheren