Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw mishandelt buurman na overlast

Toegevoegd: 06-09-2017, 15.20 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een 36-jarige vrouw uit Goes is dinsdagmiddag aangehouden nadat zij haar buurman had mishandeld met een houten stok. Dat gebeurde nadat de buurman had geprobeerd in gesprek te gaan over geluidsoverlast.


De vrouw had tijdens de voorgaande nacht flink wat lawaai gemaakt en daarmee de buurman uit zijn slaap gehouden. De man belde de volgende dag rond 16.35 uur aan om met de vrouw in gesprek te gaan. Ze wilde echter niet meewerken en begon te schreeuwen dat de buurman weg moest gaan.

Volgens de politie zou de man aan het verzoek gehoor hebben gegeven maar desondanks toch van achteren zijn geslagen met een houten stok. De man kreeg een klap op het achterhoofd en liep een flinke wond op die gehecht moest worden door de huisarts.

De man heeft aangifte gedaan tegen zijn buurvrouw. Volgens de politie staat de vrouw als overlastgeefster bekend. De verdachte is overgebracht naar het politiecellencomplex in Middelburg. Zij moet nog gehoord worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
tonnie (7-9-2017 om 13:08)
@r v gemert: Werk? Slapen? Dat doet er toch niet toe? Het eeuwige advies: bespreken bij een kopje koffie werkt nooit. Er zijn mensen die vinden dat ze het recht hebben lawaai te maken. Deze vrouw weet dat wel héél duidelijk te maken. Overigens, als we alle geluidsoverlastgevers in containers moeten stoppen wordt de productie van containers heel winstgevend.
r v gemert (6-9-2017 om 21:47)
waarom wacht de buurman zo lang ?
Anoniem (6-9-2017 om 21:10)
Ze heet toevallig toch geen Flodder zeker ? Gaat er wel wat op lijken hoor ! Beterschap gewenst voor de buurman.
Kees (6-9-2017 om 19:02)
Ik vermoed dat het een vrouw betreft met psychiatrische aandoening. Helaas worden deze zelden nog meer opgenomen en moet de maatschappij er zelf voor zorgen. Veel sterkte voor de buurt
Bram (6-9-2017 om 18:31)
Zulke overlast gevers gewoon in een container woning ver van de bewoonde wereld Weg stoppen probleem opgelost
raro (6-9-2017 om 18:27)
Zo lekker zon geval naast je!! Dit is ook geen incident lijkt mij als je iemand al gelijk op deze manier benaderd
Cookie-instellingen beheren