Weerbericht:
Perioden met zon en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken vrouw rijdt tuin in tijdens woordenwisseling in auto

Toegevoegd: 14-08-2006, 01.49 uur
Door: Politie Zeeland

BRESKENS - Een 37-jarige automobiliste uit de gemeente Sluis had, door een woordenwisseling met haar vriend, te laat in de gaten dat zij rechtsaf had moeten slaan.

Zij reed in haar auto over de Golepoldersedijk in Breskens toen zij ruzie kreeg. Op het moment dat zij rechtsaf de Hoofdplaatseweg in had moeten slaan, reed zij rechtdoor een tuin van een woning in. Het hekwerk werd beschadigd door de aanrijding.

Mogelijk was drank er mede de oorzaak van dat de vrouw rechtdoor is gereden, want uit de blaastest die zij moest ondergaan bleek dat zij ruim twee keer zoveel had gedronken dan is toegestaan. Haar auto beschadigde licht aan de voorzijde.

Tegen de vrouw wordt proces-verbaal opgemaakt


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren