Te water geraakte visser had drugs bij zich

Toegevoegd: 07-09-2017, 11.24 uur

De drenkeling hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
De drenkeling hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

KATS - De drenkeling die vannacht werd gered bij de spuisluizen naast de 1e Deltaweg (N256) bij Kats had harddrugs bij zich. Hij is daarom na zijn redding aangehouden. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

Agenten zagen rond 00.45 uur een geparkeerde auto staan en stelden hierop een onderzoek in. Korte tijd later merkten ze na hulpgeroep op dat er ter hoogte van de Spuisluis iemand in het water lag. Het bleek te gaan om een visser die in het water was beland en hier niet meer zelfstandig uit kon komen.

Nadat de man door de brandweer op de wal was gehaald bleek hij er niet ernstig aan toe te zijn. De visser, een 36-jarige Vlissinger, kon zelf naar de ambulance lopen en hoefde ook niet mee naar het ziekenhuis. Om niet verder af te koelen had de man zijn kleding uitgedaan. Eén van de aanwezige agenten ging daarom naar de auto van de man om hieruit droge kleding te halen.

In het voertuig trof de politie echter twee gripzakjes, een seal en een potje met daarin speed en amfetamine aan. De drugs werden in beslag genomen en de man werd aangehouden. Hij is overgebracht naar het cellencomplex.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
sonja (8-9-2017 om 12:26)
Als deze man drugs kan kopen, laat hem dan ook maar voor de gemaakte kosten opdraaien !
Jan defilatroop (7-9-2017 om 22:46)
Pffff hoeveel pech kan een mens hebben he..denken dat je op speed/amfetamine uren en uren wakker kan blijven om te vissen en dan in de cel belanden.
jacob (7-9-2017 om 12:59)
Toch een mooie vangst maar niet voor de visser. Hahahahaha hoe lomp kun je zijn hopelijk krijgt hij een forse straf op gelegd en mag hij de gemaakte onkosten betalen. Je zal maar weer als hv''er uit je bed moeten voor zo'n onnozelaar.