Weerbericht:
Eerst lokaal dichte mist, verder zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Achttien bekeuringen tijdens controle Terneuzen

Toegevoegd: 07-09-2017, 19.11 uur
Inhalen over de doorgetrokken streep: 240 euro boete.
Inhalen over de doorgetrokken streep: 240 euro boete.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Zeeuws-Vlaanderen heeft de politie donderdag in totaal 18 bekeuringen uitgedeeld tijdens een speciale surveillance om verkeersovertreders op te sporen.

De controles werden uitgevoerd door een motoragent en een agent in een onopvallende politieauto. Zij bekeurden in totaal 11 mensen voor het vasthouden van de mobiele telefoon tijdens het rijden. Twee personen kregen een boete voor het niet dragen van een helm op de brommer en twee personen kregen een bekeuring voor het niet dragen van de autogordel.

Verder werden boetes uitgedeeld voor het rijden zonder geldig bromfietsrijbewijs en het rijden in een personenauto zonder geldige APK. Bij de Buitenhaven in Terneuzen werd tot slot iemand betrapt die over de doorgetrokken streep aan het inhalen was. Volgens de politie was er sprake van een gevaarlijke actie en leverde deze de man een bekeuring van 240 euro op.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (10-9-2017 om 00:51)
@Vlissinger, waar slaat deze opmerking op? Of wil je zeggen dat je ook constant op ding zit te harken tijdens het autorijden? In dat geval hoop ik dat je zelf een ongeluk krijgt maar dat je daar niemand in meeneemt! Je zou nog raar staan kijken van mijn rij kunsten.... Maar je hebt wel gelijk wat de lage score betreft: ik zie er dagelijks vele tientallen op enkele minuten!
Vlissinger (9-9-2017 om 12:59)
11!!! dan hebben ze zeker 5minuten gecontroleerd? @Antigsm, jullie gemiddelde rijkunsten zijn al moordend... zeg verder maar niks
tonnie (8-9-2017 om 15:30)
Wat zal antigsm blij zijn. Elf lui betrapt met de telefoon!
AntiGSM (8-9-2017 om 13:12)
Superactie van de politie! Eindelijk eens wat smartphone tokkies van de weg geplukt! Dat werd de hoogste tijd want dit zijn DE potentiƫle moordenaars op de weg! Helaas zien erg weinig mensen dat in....
Walter St.J (8-9-2017 om 08:46)
Lik op stuk beleid. Het enige middel om af te dwingen zich aan de regels te houden. Waarschuwingen als : De volgende keer ben je het haastje, hebben totaal geen zin. De kans dat dezelfede politieman dezelfde persoon dezelfde overtreding ziet maken is nul,nul. Dus direct schrijven is de beste waarschuwing. Blikjes weggooien, ten verkeer inijden, op de stoep fietsen hondenpoep laten liggen direct bestraffen. Daar leer je van.
bastiaan (8-9-2017 om 08:16)
De politie,en justitie zouden eigenlijk ook de gsm in beslag moeten nemen,plus i.p,v. 180,zeker 360 euro boete moeten uitschrijven. Weet niet of het helpt,maar het spekt wel prima de staatskas,kunnen die graaiers in den haag eens ook de belastingen,en al die andere drukkende lasten,waar al de gewone burgers onder gebukt gaan. Want ik vind het een groot schandaal zoals er tegenwoordig door landbestuurders met mensen wordt omgegaan. Prettige dag verder.