Weerbericht:
Weinig bewolking, morgen overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Wateroverlast in Middelburgs tunneltje

Toegevoegd: 08-09-2017, 16.34 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Regenval heeft vanmiddag in Middelburg voor wateroverlast gezorgd in een fiets-/voetgangerstunneltje.


De brandweer werd rond 15.45 uur ingeseind over het feit dat in één van de tunneltjes onder de Schroeweg het hemelwater niet meer goed wegliep. Het betrof het tunneltje aan de centrumzijde bij de kruising met de Vrijlandstraat en de Statenlaan.

Nadat de brandweer de aanwezige afvoerputten had gecontroleerd liep het water al wel wat beter weg, maar het laatste deel is toch nog door de brandweer weggepompt. Rond 16.20 uur konden de brandweerlieden terugkeren naar de kazerne.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M DE GROOT (8-9-2017 om 23:11)
onzin water overlast, vaak staan die tunnels bij statenlaan al vol bij mot regen
isaac (8-9-2017 om 20:21)
Das altijd met dat tunnetje als het veel regent. Foutje in de constructie bij het aanleggen van de tunnel.
Verzopen (8-9-2017 om 19:13)
Het is hier hetzelfde als in grote delen van de rest van Dauwendeale/ de Mede's...de riolering is bij een regenbuitje direct overbelast en is dringend aan vernieuwing toe.Dan kunnen ook de verzakte straten opnieuw bestraat worden.
Piet (8-9-2017 om 18:07)
Die tunneltjes staan na bijna iedere stevige bui onder water , heb zo'n idee dat de pompen niet helemaal goed zijn of versleten.