Weerbericht:
Bewolkt en vooral in het zuiden (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie betrapt fietsendief in Middelburg

Toegevoegd: 08-09-2017, 17.16 uur
De verdachte werd ter plekke aangehouden. De dief bleek deze 'tools' bij zich te hebben.
De verdachte werd ter plekke aangehouden.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft onlangs in Middelburg een man aangehouden die over straat liep met een elektrische fiets die op slot stond en welke van diefstal afkomstig bleek te zijn.

Agenten zagen in de buurt van de kruising van het Groene Woud met de Zandstraat twee mannen lopen. Omdat ze het rode verkeerslicht negeerden, spraken de agenten de mannen aan. Eén van de twee bleek een fiets bij zich te hebben die op slot stond. De tweewieler was echter op een zwenkwiel van een kinderwagen geplaatst waardoor deze meerolde.

Toen de politie de ene man aansprak, liep de persoon met de fiets van de agenten weg. Hij zette de tweewieler vervolgens in de bosjes. “Toen we bij hem waren zagen we dat hij in zijn jas een plastic zak had met een ijzerzaag, kniptang en een inbussleutelset. Na een vaag verhaal en een hoop smoesjes hielden we de man aan op verdenking van heling van de fiets en brachten we hem naar Torentijd”, zo schrijft de politie op Facebook.

De fiets bleek inderdaad van diefstal afkomstig te zijn. Het ging om het circa 3.000 euro kostende exemplaar van een vrouw die in de buurt op vakantie was.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ben (9-9-2017 om 10:24)
Geen taakstraf aub. Blijf met je handen van iemands eigendom af. Wil je er zelf één ga er voor werken. Gaarne een gepaste gevangenisstraf. Vriendelijk dank