Weerbericht:
Wolkenvelden en droog, morgen zonnig
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Gewonde in woning Terneuzen, mogelijk misdrijf

Toegevoegd: 08-09-2017, 23.43 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Terneuzen is vrijdagavond iemand gewond geraakt in of bij een woning. Vermoedelijk was er sprake van een geweldsincident.


Twee ambulanceteams, verschillende politie-eenheden en een traumahelikopter werden rond 22.40 uur naar de 2e Verbindingsstraat gestuurd. De helikopter kwam niet ter plekke, zeker één persoon is per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis.

De politie heeft een bewijszak meegenomen maar er is verder geen technisch onderzoek verricht. Meer details zijn niet bekend want de politie was vrijdagavond niet bereikbaar voor commentaar. Geruchten dat er sprake zou zijn van een steekpartij konden dus niet worden geverifieerd.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren