Weerbericht:
Wolkenvelden en droog, morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Woning Terneuzen beschoten, twee arrestaties

Toegevoegd: 09-09-2017, 07.39 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Terneuzen is vannacht een woning beschoten. Er raakte niemand gewond en de politie heeft twee verdachten aangehouden.


De schietpartij vond tussen half zes en zes uur plaats in de Goudenregenstraat. De politie wist twee personen aan te houden. Volgens de PZC is hierbij een waarschuwingsschot gelost.

De straat is momenteel afgezet met linten in afwachting van technisch onderzoek.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peet (9-9-2017 om 11:55)
Goedzo pakken die gasten mooi werk Politie Zeeuws Vlaanderen !!! Hier op Walcheren en Beveland weten ze nog niet eens hoe ze 1 man in een restaurant met een mes moeten aanpakken haha dan sturen ze mobiele eenheden uit brabant er op af voor 1 man.... Jullie pakken gewoon 2 verdachten met pistolen met een paar man, denk de Politie aan de 'overkant' toch wat stoerder is !
Johan (9-9-2017 om 11:28)
Lekker buurtje, veel geluidsoverlast door rondscheurende dikke auto's en veel stoerdoenerij op straat. Anderhalve maand geleden (18Juli) heb ik 5 politieauto's geteld.Deze zouden zijn afgekomen op een melding van een bedreiging met drie pistolen en een mes.Heb hier toen verder niets van gelezen.
EM (9-9-2017 om 08:09)
Vakwerk van de Terneuzse politie !
Cookie-instellingen beheren