Weerbericht:
Vanmiddag van het zuiden uit af en toe zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie loste ook schoten in Terneuzen

Toegevoegd: 09-09-2017, 12.49 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Om de verdachten van het schietincident vannacht in Terneuzen te kunnen aanhouden heeft de politie waarschuwingsschoten gelost.


Volgens de politie werd rond 05.30 uur gemeld dat een rijtjeswoning aan de Goudenregenstraat werd beschoten. De daders vluchtten weg in een personenauto. Agenten die met spoed richting de Goudenregenstraat gingen kwamen onderweg een mogelijke vluchtauto tegen. Ze zetten de achtervolging in en die eindigde bij het Rozenpark, het verlengde van de Rozenstraat.

In de auto zaten twee mannen die door middel van de zogenoemde autoprocedure uit het voertuig werden gehaald. "Omdat omstanders naar de auto toe wilden en er een dreigende situatie ontstond voor zowel de verdachten als de politieagenten zijn door de politie waarschuwingsschoten gelost", zo legt een woordvoerder uit.

Na het lossen van de schoten konden de verdachten worden opgepakt. Het gaat om twee Terneuzenaren van 18 en 32 jaar oud. Ze zijn overgebracht naar een politiecel in Torentijd. De twee worden later vandaag door rechercheurs gehoord.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750