Weerbericht:
In de ochtend enkele buien. Morgen meer zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Ouder echtpaar met brommobiel te water in Wemeldinge

Toegevoegd: 14-08-2006, 01.51 uur
Door: Politie Zeeland

WEMELDINGE - Vanmiddag rond 16.34 uur wilde een ouder echtpaar in hun splinternieuwe brommobiel nog even bij de punt achter de Nieuwendijk in Wemeldinge kijken.

Daar aangekomen werd er gas gegeven in plaats van geremd en het gevolg was dat het echtpaar in hun brommobiel het talud afhobbelde en, met brommobiel en al, het water inreed. Het was juist opkomend water, dus alleen de neus van het brommobiel verdween in het water.

De twee mensen zijn door omstanders naar boven gehaald en hun brommobiel is door familie naar huis gesleept. Thuis konden de echtelieden bijkomen van de schrik en droge sokken aantrekken, want (gelukkig) het enige dat zij opliepen, tijdens dit hachelijke avontuur, waren natte voeten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren