Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaar onderkoelde man in sloot Wemeldinge

Toegevoegd: 09-09-2017, 14.14 uur
Door: Roland de Jong

WEMELDINGE - In een sloot bij een woning in Wemeldinge is vannacht een zwaar onderkoelde man aangetroffen. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.


Het slachtoffer werd rond 23.55 uur gevonden in de buurt van de Hoogeweg en de Kerkweg. Volgens de politie werd alarm geslagen nadat visite van één van de buren hulpgeroep hoorde. Het slachtoffer, een 74-jarige man uit Wemeldinge, zat tot zijn heupen vast in de sloot en was helemaal doorweekt.

De man kon worden bevrijd en naast de ambulancedienst werd ook een traumateam opgeroepen. Het slachtoffer is uiteindelijk met ernstige onderkoelingsverschijnselen naar een ziekenhuis gebracht. Hoe lang de man precies in het water heeft gelegen is overigens niet duidelijk.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (9-9-2017 om 18:58)
Arme man hoelang zou hij in water hebben gelegen en hoelang op hulp geroepen voor het gehoord is om hem uit water te halen en per ziekenwagen naar ziekenhuis gebracht laten we hopen dat het goed mag aflopen met de 74 jarige man heel veel sterkte.
Cookie-instellingen beheren