Weerbericht:
Van tijd tot tijd (mot)regen en vrij veel wind. Maandag buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vijf gewonden bij ongeluk Kwadendamme

Toegevoegd: 09-09-2017, 14.36 uur - Update: 09-09-2017, 15.14 uur
Bij het ongeluk raakten vijf personen gewond. Bij het ongeluk raakten vijf personen gewond.
Bij het ongeluk raakten vijf personen gewond.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

KWADENDAMME - Bij een ongeluk in het Zuid-Bevelandse Kwadendamme zijn zaterdag vijf mensen gewond geraakt. Dat meldt de politie via Snapchat.

Volgens de politie gebeurde rond 11.25 uur op de Fransjesweg een ongeluk waarbij een personenauto uit de bocht vloog, van de weg raakte, van een dijk reed en over een sloot en op zijn kop tot stilstand kwam.

In de auto zaten seizoensarbeiders uit Litouwen. Drie van hen, twee vrouwen en een man, zijn naar het ziekenhuis gebracht. Zij varieëren jn leeftijd van 21 tot 24 jaar oud. Hoe erg de slachtoffers er precies aan toe zijn is niet bekend. Een bergingsbedrijf is ingeschakeld om de auto te takelen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750