Weerbericht:
Enkele buien, soms met onweer. Zondag droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Lekkage na botsing vrachtwagens Bruinisse

Toegevoegd: 09-09-2017, 21.19 uur
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - Na een botsing tussen twee vrachtwagens bij Bruinisse is zaterdagavond een flinke brandstoflekkage ontstaan. Eén van de truckers zou zijn aangehouden.


Rond 19.35 uur kwamen op de Parallelweg naast de N59 twee buitenlandse vrachtwagens met elkaar in botsing. Door de botsing raakte de brandstoftank van één van de trucks lek. Hierdoor liep er brandstof op straat.

Een tankautospuit uit Bruinisse en een hulpverleningsvoertuig uit Zierikzee werden ingezet om de lekkage te dichten en de gelekte brandstof in te dammen. De ambulancedienst werd ingeschakeld maar voor zover bekend raakte er niemand gewond.

Eén van de twee betrokken vrachtwagenchauffeurs zou ter plekke zijn aangehouden maar meer details hierover zijn nog niet bekend.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (10-9-2017 om 18:50)
@ Vlissinger: nog iets te zeggen nu bekend is geworden dat de Poolse chauffeur dronken was???
Maarten (10-9-2017 om 10:23)
Het lijkt er op dat ze ook hier al zoeken naar plaatsen voor de weekendrust... België dicht, Zeeuws Vlaanderen dichr en ze gaan stees verder omhoog! Nederland moet mee met Europa maar Melanie ligt dwars...
Vlissinger (10-9-2017 om 09:19)
vervelend plaats om te rijden in het donker, voor onbekenden niet duidelijk wat de voorrang precies is. Voordat iedereen weet gaat klagen over vrachtwagen chauffeur, jullie prutsers in jullie boodschappen auto's maken dagelijks 10 miljoen euro schade.
Cookie-instellingen beheren