Weerbericht:
Een enkele bui, vanavond geleidelijk meest droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Rookontwikkeling in zorgcentrum Sint-Annaland

Toegevoegd: 10-09-2017, 09.51 uur
Eén persoon ademde rook in maar deze kon ter plekke worden behandeld.
Eén persoon ademde rook in maar deze kon ter plekke worden behandeld.
© Foto: 112Markiezaten.nl
Door: Roland de Jong

SINT-ANNALAND - In een zorgcentrum in Sint-Annaland is zaterdagavond rook komen te staan nadat iemand iets te lang in een magnetron had laten staan. Eén persoon ademde rook in.

Het incident vond plaats bij zorgcentrum De Schutse aan de F.M. Boogaardweg. De brandweer werd rond 22.30 uur ingeseind via het brandmeldsysteem. De mok die in de magnetron was blijven staan veroorzaakte weliswaar geen brand maar toch stond er flink wat rook binnen.

De brandweer heeft ter plekke één van de kamers en een gang op de eerste verdieping geventileerd. Een bewoner ademde rook in en er kwam een ambulanceteam ter plekke om deze te onderzoeken. Er hoefde echter niemand mee naar het ziekenhuis.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750