Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 26 km

Kleine schoorsteenbrand Vlissingsestraat Oost-Souburg

Toegevoegd: 29-10-2004, 18.47 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
OOST-SOUBURG - De Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen-/Middelburg is vrijdag uitgerukt voor een brandmelding in Oost-Souburg.

Bij de meldkamer kwam rond kwart over vijf de melding binnen dat er brand woedde in de fietsenzaak in de Vlissingsestraat. Toen de politie ter plaatse kwam bleek dat er brand woedde in de schoorsteen van een woning die vlakbij de fietsenwinkel gelegen was. De inmiddels gealarmeerde brandweer werd daarop naar de juiste locatie gestuurd.

Toen de brandweer van Oost-Souburg ter plaatse kwam gaven de brandweerlieden aan dat de Vlissingse hoogwerker 4551, die ook gealarmeerd was, ter plaatse kon komen onder prioriteit 2. Met de hoogwerker is de schoorsteen geïnspecteerd. De brandweer gaf het sein "kleine brand" en kon na ruim drie kwartier weer inpakken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren