Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bejaarde Terneuzen stond in brand

Toegevoegd: 10-09-2017, 10.01 uur
De gewonde bejaarde is per ambulance afgevoerd.
De gewonde bejaarde is per ambulance afgevoerd.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De persoon die gisteren gewond raakte bij een brand in een verzorgingstehuis in Terneuzen heeft in brand gestaan. Dat heeft de politie gemeld via Facebook.


Het 90-jarige mannelijke slachtoffer was volgens de politie een bewoner van zorgcentrum Bachten Dieke aan de Koninginnelaan waar de brand woedde. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland was er sprake van een brand in een rolstoel.

Politiemensen snelden na de melding toe met een blusdeken en een brandblusser maar personeel van het zorgcentrum had de brand al geblust. Ook was men al bezig met het koelen van de brandwonden van de man. Het bejaarde slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Overigens zijn ook drie personen die rook hadden ingeademd door de ambulancedienst behandeld. Zij hoefden niet echter mee naar het ziekenhuis. De brandweer heeft het gebouw geventileerd en Salvage ter plaatse gevraagd voor ondersteuning bij het afhandelen van de schade.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ingrid (11-9-2017 om 16:45)
Sterkte voor alle betrokkenen en een pluim voor het snelle handelen van personeel . Hopelijk kunnen jullie dit goed verwerken
Cookie-instellingen beheren