Beveiliger met dood bedreigd in Vlissingen

Toegevoegd: 10-09-2017, 12.36 uur - Update: 11-09-2017, 10.35 uur

Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een ruziemakende Vlissinger is zaterdagavond aangehouden omdat hij in zijn woonplaats een beveiliger met de dood zou hebben bedreigd.

De verdachte was volgens de politie rond 21.30 uur op het terrein van de Machinefabriek verwikkeld geraakt in een woordenwisseling met zijn vriendin. "Volgens getuigenverklaringen liepen de emoties nogal op en werd het taalgebruik behoorlijk agressief. Het tweetal werd hierop door beveiligers en organisatie van het feest dat er gaande was, gemaand om hun ruzie elders voort te zetten", zo vertelt de politie.

De man weigerde om aan het verzoek van de beveiliging gehoor te geven. "Daarom werd hij onder lichte dwang naar de uitgang van het terrein begeleid. Hier was de man het duidelijk niet mee eens en hij zou hierop de beveiliger met de dood hebben bedreigd", aldus de politie.

De politie werd gebeld en de Vlissinger is aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Volgens het Openbaar Ministerie (OM) is de verdachte na het nachtje in de cel en nadat hij was verhoord heengezonden. De man moet zich op 14 december verantwoorden bij de politierechter in Middelburg.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (11-9-2017 om 23:11)
Beste reageerder, als ik er bij zou zijn en ik zou iets doen, zou ik worden aangezien als een ruzie zoeker of iets en zou ik worden opgepakt, daar heb je dus juist beveliging voor en politie, die zijn daar voor opgeleid. Het is idd makkelijk oordelen vanaf mijn laptop, ik heb ook alleen maar deze info die ik lees en daar reageer ik op. Zou raar zijn als ik er echt bij was en dan hier een berichtje zou gaan plaatsen, maar er zullen altijd mensen zoals "u" zijn die niet heel bijster zijn.
Middelburger (11-9-2017 om 22:01)
Heeft dit misschien verband met de latere vechtpartijen in de stad ? zouden ook 2 vrouwen bij betrokken zijn. in dat geval puikwerk weer ! Blij dat ik in Middelburg woon!
@p (11-9-2017 om 16:57)
Beste P, u was er blijkbaar bij, waarom heeft u niet ingegrepen dan? Vanachter een pc of laptop is het natuurlijk makkelijk oordelen als men het hele verhaal niet kent.
P (11-9-2017 om 06:42)
Ipv te zorgen dat dit niet escaleerde voor het meisje, die blijkbaar de minste van de twee was, moesten ze het beide maar ergens anders voortzetten om zo niet het publiek en het feestje te verstoren. Niemand die dacht aan de veiligheid van de dame, en die niet alleen te laten met deze heethoofd. Maar als de beveliging zelf bedreigt wordt, dan snel de politie bellen met een jank verhaal. Heel slecht en éénzijdig opgelost.