Weerbericht:
Buiig. Morgen overdag tijdelijk droog, later regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee mensen bekneld bij botsing Axel

Toegevoegd: 11-09-2017, 09.11 uur - Update: 11-09-2017, 11.37 uur
Door: Manfred Berrevoets

AXEL - Bij een frontale botsing tussen twee auto's op de Langeweg (N258) bij Axel zijn maandagochtend twee personen bekneld geraakt. Beide bestuurders zijn inmiddels bevrijd en naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 06.35 uur. De brandweer schaalde na de melding op naar een zogenoemd middelongeval om voldoende hulpverleners op de plek van het ongeluk te krijgen. Na een botsing tussen twee personenauto's zaten namelijk twee mensen bekneld. Een vrachtwagen zou ook nog één van de voertuigen hebben geraakt.

Rond 07.45 uur waren de beide gewonden bevrijd. De Rotterdamse traumahelikopter is bij de plek van het ongeluk geland en heeft geholpen bij het behandelen van één van de twee gewonden. Hoe het nu met de slachtoffers gaat, is onduidelijk. Ze zijn beiden met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis.

De Langeweg is tussen de rotonde Kinderdijk en de tractaatweg Eversdam afgesloten voor al het verkeer. De afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de politie is ter plekke gekomen om sporenonderzoek te doen. Volgens de provincie Zeeland kan de weg naar schatting rond 11.45 uur weer worden vrijgegeven.

Getuigen
De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding. Men wil met name graag spreken met de bestuurder van een personenauto die op weg was richting Axel en achter één van de betrokken voertuigen reed. Deze automobilist moest uitwijken via de berm.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
els (21-9-2017 om 00:09)
Heel veel sterkte voor de betrokkenen maar diegene die er achter reed is doorgereden? Zo ja hoe menselijk
ad (11-9-2017 om 15:25)
Weer 'n mega-klapper..... STERKTE voor alle betrokkenen en wederom hulde voor alle hulpverleners, we kunnen niet zonder jullie...
Anoniem (11-9-2017 om 10:57)
Veel sterkte aan de slachtoffers en ook de hulpverleners die hier bij betrokken waren.