Weerbericht:
Vannacht opklaringen, vanmiddag perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto tegen reling op viaduct over A58

Toegevoegd: 11-09-2017, 10.37 uur
Door: Roland de Jong

'S-HEER ARENDSKERKE - Een automobilist is maandagochtend op een viaduct over de A58 tegen de reling gebotst. Hij raakte hierbij gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 08.15 uur op het viaduct Martinweegje, vlakbij de Lamoenweg. Volgens de politie is de bestuurder de macht over het stuur verloren en in de berm geraakt. Hij reed vervolgens tegen de reling van het viaduct. Hierdoor ontstond flink wat schade.

Volgens de politie scheelde het weinig of de auto was door het hekwerk gevlogen en op de snelweg gestort. De bestuurder van de auto is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht voor controle.

Bergingsbedrijf De Moor is ingeschakeld om de auto te takelen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (14-9-2017 om 14:04)
@Jose : De Politie rapporteert aan het OM. (Openbaar Ministerie) Het OM is verantwoordelijk voor opsporing en vervolging van criminelen. De politie hoort wat betreft haar opsporingstaak ook bij het OM. Elke rechtbank heeft een eigen OM. Hopelijk begrijp je dit ?
Jose (12-9-2017 om 23:14)
@Anoniem; Niet justitie zoekt dat uit maar de politie.
Anoniem (12-9-2017 om 10:50)
@cq en Kees : Als je niet weet in welke omstandigheden dit ongeval gebeurt is, houd dan liever je commentaren voor je. Justitie zal wel uitzoeken wat de oorzaak is, daar zijn ze voor !
Bertha (12-9-2017 om 03:41)
Hopelijk vallen de verwondingen mee, sterkte! Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zachte berm, een erg winderige hoek daar. Genoeg oorzaken te bedenken.
Jh (11-9-2017 om 21:59)
cq en Kees wat een oordeel, bah. Jullie weten helemaal niet hoe het is gebeurt, hou dan die achterlijke worden voor je.
Marc (11-9-2017 om 18:58)
@ cq , je oordeel al weer meteen klaar zo te zien? Er zijn legio redenen te verzinnen voor een dergelijk ongeluk, misschien had de bestuurder wel een black-out of maakte hij gewoon een stuurfout tegen de hoge stoeprand
Cookie-instellingen beheren