Videoauto betrapt hardrijder op Oesterdam

Toegevoegd: 11-09-2017, 16.45 uur

De snelheidsmeting door de videoauto op de Oesterdam.
De snelheidsmeting door de videoauto op de Oesterdam.
1
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - De politie heeft vanmiddag het rijbewijs ingevorderd van een automobilist die te hard reed over de Oesterdam (N659) bij Tholen.

Een videoauto van de politie zag het voertuig even voor 14.30 uur rijden over de Oesterdam. Hier is een snelheid toegestaan van 100 km/h. Met de videoauto is een meeting gedaan op de auto over een afstand van 564 meter. De gemiddelde snelheid was 158 km/h, gecorrigeerd 153 km/h. Er werd een pieksnelheid gehaald van 203 km/h.

Nadat de bestuurder staande was gehouden is het rijbewijs ingevorderd voor deze snelheidsovertreding.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
frank (16-9-2017 om 11:51)
Voor iedereen die reageert met ik MAG daar 100 maar MOET dat niet. Jullie zitten verschrikkelijk fout de snelheid is geen richtlijn je moet dat aanhouden voor een normale doorstroom. Plus het is niet normaal hatelijk als iemand 90 rijd op een 100 weg. Zelfde dat Duitsers altijd afremmen voor de vlakke tunnel... man man kansloos
Peter (13-9-2017 om 08:34)
Ik als vader vind het meer dan terecht dat rijbewijs word ingevorderd ik rij zelf ook altijd door en je weet nu eenmaal dat de kans erin zit dat je tegen de lamp loopt. En voor alle profeten en mensen met teveel tijd poets is eerst je eigen straatje schoon voor je commentaar hebt op een ander.
Harry (12-9-2017 om 23:40)
@ tonnie. Klepel horen luiden. Op snelweg mag je niet met voertuig wat zachter kan dan 70. Maar 70 is niet de minimum snelheid. Daarom zei ik al, mits files of weersomstandigheden en dergelijke. Je bent t inderdaad niet verplicht. Maar op een enkelbaans weg hinder je dus je achterliggers als je langzamer rijdt en dat is wel degelijk strafbaar. Op een snelweg heb je minimaal twee banen dus als je daar rechts zachter rijdt kan men je links inhalen. Links langzaam rijden is is hinderen. En onnodig links houden. Kan je dus twee boetes opleveren maar in de praktijk krijg je er hooguit 1
tonnie (12-9-2017 om 17:59)
Nee Harry, je bent niet verplicht de maximum snelheid aan te houden, daar mag je niet overheen. Waar bv. 130 staat hoef je dat echt niet te rijden. Op een autoweg mag je onder normale omstandigheden niet langzamer dan 70, dat is de regel. Op die korte stukken in NL zo hard is onzin, je schiet er niets mee op, weer stoerdoenerij denk ik.
Gert (12-9-2017 om 17:27)
@Harry: Dan zijn er meer overtreders die te langzaam rijden dan te hard op de Oesterdam. Ik sluit me geheel aan bij f; BLOEDIRRITANT die mensen die het andere verkeer hinderen door langzamer te rijden. En beste jan willem hajeej, volgens mij heb jij een kort lontje...
Bert Goedegebuure (12-9-2017 om 16:17)
Hard rijden, we doen het allemaal wel 's maar je weet ook dat je er niets mee op schiet en deze bestuurder zal nu voorlopig op de fiets moeten!