Verwarde man zwaait met stalen pijp Zoutelande

Toegevoegd: 12-09-2017, 10.42 uur

Door: Roland de Jong

ZOUTELANDE - De politie heeft maandagavond in Zoutelande een verwarde man aangehouden die over straat liep met een stalen pijp. Toen agenten hem aanspraken wilde hij hen te lijf.

Vanaf 19.30 uur kwamen verschillende telefoontjes binnen vanaf het Oranjeplein omdat daar iemand op straat met een stalen pijp liep te zwaaien. Onderweg naar de locatie kregen de agenten te horen dat de man in de straat zou wonen en een bekende zou zijn die geweld niet zou schuwen.

Politiemensen troffen de man ter plekke aan maar toen hij de agenten in het oog kreeg liep hij direct dreigend op hen af. De agenten brachten de man onder controle door aan te geven dat ze pepperspray zouden gebruiken als hij niet meewerkte. De man liet hierop de pijp vallen en gaf zich over. De verdachte is naar het bureau gebracht.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750