Weerbericht:
Bewolkt, van tijd tot tijd (mot)regen en morgen ook vrij veel wind
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Man verzet zich hevig bij arrestatie in woning Kapelle

Toegevoegd: 16-08-2006, 07.07 uur
Door: Politie Zeeland

KAPELLE - Dinsdagmorgen om 10.50 uur is, in zijn woning, een 34-jarige man uit de gemeente Kapelle aangehouden op verdenking van het vernielen van een auto op 23 juli jl.

De man was al eerder uitgenodigd op het politiebureau om een verklaring af te leggen over de vernieling. Hij was toen niet op komen dagen. Agenten van de Zeeuwse politie zijn de man daarom vanmorgen op gaan halen in zijn woning. Bij zijn aanhouding verzette de man zich hevig.

Hij gooide o.a. een kop hete koffie over een van de agenten heen. Na een worsteling met de agenten kon de man geboeid overgebracht worden naar het bureau. Hij is daar verhoord en na zijn verhoor weer in vrijheid gesteld.

Hij ontkende overigens iets met de vernieling te maken te hebben gehad.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren