Fietser gewond bij val na inhaalmanoeuvre

Toegevoegd: 12-09-2017, 15.28 uur

Door: Roland de Jong

AXEL - Op de Nassaustraat in Axel is dinsdag aan het begin van de middag een fietser gewond geraakt bij een valpartij.

Het slachtoffer reed rond 12.05 uur over de Nassaustraat toen deze werd ingehaald door een automobilist. Toen deze de fietser was gepasseerd ging deze weer naar rechts vanwege naderend tegemoetkomend verkeer.

Mogelijk is de fietser hiervan geschrokken want de fietser remde volgens de politie kennelijk dusdanig hard dat deze onderuit ging. Een ambulance kwam ter plekke om de gewonde naar het ziekenhuis te brengen. Over de aard en de ernst van het letsel is niets bekend.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Camiel (13-9-2017 om 20:21)
Automobilisten houden te weinig rekening met fietsers, vlug voorbij de fietser het kan nog wel denkt men, ik fiets veel en kom regelmatig zo'n situatie tegen.
Lezer (13-9-2017 om 12:29)
Onze vriend is daar al overleden op die weg door bijna dezelfde reden als hierboven genoemd. Leren ze het dan nooit om NIET in te halen op die gevaarlijke weg met bocht. Blij dat dit slachtoffer het nog mag navertellen.... Mensen, pas nou aub eens op met inhalen. Het steekt echt niet op die 2 sec. Wacht dus gewoon even en haal niet zomaar in daar!
wim (13-9-2017 om 07:21)
mogelijk de fietser te laat opgemerkt na het naar rechts van de weg is gegaan