Overlast door harde wind in Zeeland

Toegevoegd: 13-09-2017, 11.17 uur

Aan het Molenwater in Middelburg viel een grote boom bovenop een auto.
Aan het Molenwater in Middelburg viel een grote boom bovenop een auto.
1
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Het KNMI heeft voor vandaag voor Zeeland code geel afgegeven vanwege zware windstoten. De waarschuwing is tot vanmiddag 15.00 uur van kracht.

Volgens het weerbureau kunnen verkeersdeelnemers en mensen die deelnemen aan buitenactiviteiten hinder ondervinden. Wie de weg opgaat met aanhanger, caravan of vrachtwagen wordt geadviseerd om de kustwegen, Zeelandbrug en Oosterscheldekering te mijden.

Twee bruggen in Zeeland worden op dit moment niet bediend voor de scheepvaart. Dat heeft te maken met de harde wind die op dit moment over de provincie raast. Het gaat om de bruggen over de Zandkreeksluis bij Katseveer en de Bergse Diepsluis bij de Oesterdam. 

Op meerdere plaatsen in de provincie zijn bomen omgewaaid en takken afgebroken. Aan het Molenwater in Middelburg viel een grote boom bovenop een auto en raakte die de gevel van een woning. De boom lag dwars over de weg en werd in stukken gezaagd door de brandweer. Medewerkers van de gemeente hebben de boom afgevoerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750