Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 28 km

Bekeuringen bij controle in Vlissingse haven

Toegevoegd: 14-09-2017, 11.33 uur
Door: Manfred Berrevoets

RITTHEM - Agenten van het Haventeam hebben woensdag een verkeerscontrole gehouden in het havengebied van Vlissingen-Oost.


Er werd gecontroleerd op de Ritthemsestraat (Ritthem) en de Europaweg-Noord (Nieuwdorp). In totaal werden 15 bekeuringen uitgeschreven voor onder andere te hard rijden. Verder werd er een automobilist bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs en voor het ontbreken van een kentekenplaat op een aanhanger.

Verder was er van een aanhanger de verlichting niet in orde en volgde een automobilist niet de verplichte rijrichting. Verder belde een bestuurder niet handfree en werd er iemand op de bon geslingerd die seinde naar medeweggebruikers dat er een politiecontrole plaatsvond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (15-9-2017 om 00:43)
@Peet Die agenten doen gewoon wat hun opgedragen is door hun chef, stel je voor bij de politie om hun chef te worden, dan is gelijk alle criminaliteit in Vlissingen opgelost. Het materiaal voor die speekseltesten moet natuurlijk wel voorradig zijn, maar daar weet jij natuurlijk ook alles van.
Pietertje (14-9-2017 om 23:36)
Heb jij weer lopen drinken Peet? Politie doet namelijk ALTIJD nadere controle uitvoeren als auto's staande worden gehouden. Bijvoorbeeld als een agent cannabis ruikt of ziet dat iemand rode ogen heeft etc. Iedereen zomaar een speekselcontrole laten doen weet jij hoeveel tijd en geld dat wel niet kost? Die hebben meer te doen hoor pik. Wat een obsessie.
Peet (14-9-2017 om 13:59)
En weer NIKS over drugscontrole's ! Zijn jullie bang Politie ofzo ?? Vanaf 1 juli mogen jullie speeksel testen doen op controle van drugs en NERGENS lees ik iets !!! Ik zie nog steeds elke dag de bekende type's blowen en gewoon auto rijden.. Bij de coffeshop komen nog steeds honderden auto's per dag van gebruikers en ze rijden allemaal onder invloed ook al blowen ze thuis de hele dag die troep blijft in je bloed dus wietrokers zijn 24 uur per dag onder invloed !!! Pakken en gewoon vette grote drugscontrole houden
Cookie-instellingen beheren