Weerbericht:
Perioden met zon, morgen bewolkt en in de noordelijke helft af en toe regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Inbrekers IJzendijke nog niet gepakt

Toegevoegd: 14-09-2017, 14.17 uur
De politie doet onderzoek bij de loods.
De politie doet onderzoek bij de loods.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

IJZENDIJKE - De politie heeft donderdagochtend een zoekactie gehouden na een melding van een inbraak in een schuur aan de Rozemarijnstraat in IJzendijke. De inbrekers zijn nog niet gevonden.


De bewoner betrapte rond 05.25 uur de twee inbrekers in zijn schuur. De inbrekers zijn ervandoor gegaan in de richting van de Boulevard. Direct hebben meerdere politie-eenheden een zoekactie gehouden in de omgeving. Ook de politiehelikopter en een politiehond zijn ingezet.

Via een burgernetmelding is de hulp van bewoners ingeschakeld en agenten hielden een buurtonderzoek. De daders zijn nog niet gevonden. De politie doet verder onderzoek en roept getuigen op zich te melden. Volgens de benadeelde zou het gaan om twee mannen met een Noord-Afrikaans uiterlijk. De mannen zijn ongeveer 1m75 lang en droegen een trainingspak.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (14-9-2017 om 21:20)
@Gc U heeft de dieven waarschijnlijk niet overlopen, dan heeft het weinig zin om uren later nog een heli in te zetten.
Gc (14-9-2017 om 15:33)
jammer dat er geen helikopter in werd gezet toen mijn kluizen uit mijn huis waren gejat...