Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Vijf aanhoudingen voor hennepkwekerij

Toegevoegd: 14-09-2017, 16.20 uur
De hennepkwekerij in Vlissingen.
De hennepkwekerij in Vlissingen.
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Donderdagochtend hebben agenten in een flatwoning aan het Fransen van de Putteplein in Vlissingen een hennepkwekerij gevonden. Vijf mannen zijn aangehouden.

De politie was een onderzoek gestart na de melding dat er vermoedelijk een hennepkwekerij in de woning zou zijn. Agenten troffen een kwekerij aan met 165 hennepplanten. Een medewerker van de energieleverancier stelde vast dat er vanuit de woning sprake was van diefstal van stroom.

De kwekerij is geruimd. Er zijn vijf mannen (35, 36, 36, 51 en 30) uit Vlissingen aangehouden voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ ad (15-9-2017 om 09:00)
In Middelburg was vorig jaar en het jaar daarvoor hetzelfde aan de hand, dus uw reactie slaat eigenlijk nergens op. Dit probleem verplaatst zich door heel Zeeland
Lezer (15-9-2017 om 08:17)
@Ad, dit gebeurd overal ! Altijd dat gezeur over Vlissingen. wees blij dat ze het hier te minste aanpakken ipv wegkijken en er weer gepakt worden.
AD. (14-9-2017 om 18:44)
En weer is het raak in Vlissingen wat is het daar toch een zootje he.