Weerbericht:
Veel zon, maar in het noorden soms bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

N57 Haamstede dicht vanwege gaslek

Toegevoegd: 15-09-2017, 09.25 uur - Update: 15-09-2017, 10.46 uur
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - Een deel van de Serooskerkseweg (N57) bij Burgh-Haamstede is vrijdagochtend enige tijd afgesloten geweest vanwege een gaslek.


De eerste melding voor de brandweer kwam rond 08.50 uur binnen. Hierna werd volgens de Veiligheidsregio Zeeland het deel van de N57 tussen de rotonde Kraaijensteinweg en de kruising met de Luchtenburghseweg tijdelijk afgesloten. Tot 10.05 uur was de weg volledig afgesloten. Momenteel is de weg alleen nog dicht voor fietsers en dat blijft voorlopig ook zo.

De brandweer kwam met één tankautospuit en een hulpverleningsvoertuig ter plekke. Energiebedrijf Enduris is ingeschakeld om het lek in de gasleiding te dichten. Rond 10.25 uur meldde de Veiligheidsregio Zeeland dat de gasleiding inmiddels bijna drukloos was en dat Enduris nog enkele uren nodig zou hebben om de herstelwerkzaamheden af te kunnen ronden. De brandweer hoefde hiervoor echter niet meer ter plekke te blijven en kon daarom terugkeren naar de kazerne.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren