Weerbericht:
Zwaar bewolkt en regen, vannacht tijdelijk droger. Morgen regenachtig.
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Lekkage bij ongeluk N661 Vlissingen

Toegevoegd: 15-09-2017, 11.54 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een verkeersongeval op de Nieuwe Vlissingseweg (N661) is vrijdag aan het einde van de ochtend een lekkage ontstaan.


Het ongeluk gebeurde rond 11.20 uur bij de kruising met de Nieuwe Zuidbeekseweg. Er waren twee personenauto's betrokken. Eén ervan belandde op een verhoogde rijbaanscheiding. Hierdoor ontstond de lekkage. Er raakte niemand gewond.

De brandweer heeft absorberende korrels gestrooid en het wegdek gereinigd. Bergingsbedrijf Kuzee is ter plaatse gekomen om de auto met de lekkage te takelen. De weg was enige tijd deels afgesloten, de politie zorgde voor een omleiding.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (17-9-2017 om 12:08)
Zelfs met verkeerslichten gaat het nog fout... nog even snel gas bij geven als het oranje is!! en kijken?? ho maar, dat hoeft toch niet, er staan verkeerslichten!
t Is wat (15-9-2017 om 18:39)
Hoe krijgen ze het weer voor elkaar? Gelukkig geen gewonden..