Weerbericht:
Eerst nog buien in het oosten, vannacht kans op mistbanken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Twee gewonden bij aanrijding N61 IJzendijke

Toegevoegd: 15-09-2017, 13.21 uur
Door: Roland de Jong

IJZENDIJKE - Bij een aanrijding op de Middenweg (N61) bij IJzendijke zijn vrijdagochtend twee personen gewond geraakt.

Omstreeks 10.40 uur kwamen tussen Schoondijke en IJzendijke twee voertuigen met elkaar in botsing. Volgens de politie was er vermoedelijk sprake van een frontale aanrijding. De ambulancedienst heeft ter plekke twee betrokkenen onderzocht. Of zij daadwerkelijk mee moesten naar het ziekenhuis is niet bekend.

Rond 12.15 uur gebeurde een paar honderd meter een tweede aanrijding. Nu ging het om een kop-/staartbotsing tussen twee auto's. Hierbij raakte niemand gewond. Het verkeer werd enige tijd omgeleid via de parallelweg.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (15-9-2017 om 13:35)
Opletten en elkaar de ruimte geven is lastig tegenwoordig geloof ik. Laatst bij een ongeval rijdt men gewoon door de berm en over het fietspad naar de parallelweg om niet in de file te staan. Of zoals aan Axel, rijdt men gewoon maar over de brokstukken. Wat is er mis met de verkeersdeelnemer!? Frustratie te over!!