Weerbericht:
Vannacht enkele wolkenvelden, morgen veel zon en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Twee gestolen auto’s teruggevonden in schuur

Toegevoegd: 16-09-2017, 15.50 uur
De gestolen auto in de schuur in Kruiningen.
De gestolen auto in de schuur in Kruiningen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

KRUININGEN - Vanmorgen zijn in een boerenschuur aan de Wittesteeweg in Kruiningen twee auto’s teruggevonden die vrijdag en afgelopen nacht gestolen zijn in Gapinge en Kruiningen.

Vrijdagochtend ontdekt een bewoonster van een woning aan de Dorpsstraat in Gapinge dat haar auto niet meer op de oprit naast haar woning staat. Ook merkt zij dat de woonkamer is doorzocht en dat de autosleutels en nog enkele persoonlijke spullen zijn weggenomen.

Afgelopen nacht is ook een auto gestolen bij een woning aan de Brouwerijstraat in Kruiningen. De bewoner ontdekt omstreeks 03.30 uur dat er dieven binnen zijn geweest. Ook hier zijn autosleutels en persoonlijke spullen weggenomen.

Als de eigenaar van de boerenschuur, die al geruime tijd leeg staat en niet meer dagelijks in gebruik is, vanmorgen twee vreemde auto’s binnen ziet staan belt deze de politie. Als snel wordt duidelijk dat het om de gestolen auto’s uit Gapinge en Kruiningen gaat.

De voertuigen zijn inmiddels weggetakeld en voor nader onderzoek in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
schilder (16-9-2017 om 19:55)
Bezig om een ander kleurtje te geven??????