Weerbericht:
Bewolkt en regen, van het zuidwesten uit droger
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto rijdt van de dijk bij Oud-Vossemeer

Toegevoegd: 16-09-2017, 20.44 uur
Door: Manfred Berrevoets

OUD-VOSSEMEER - Een automobilist is zaterdagavond met zijn auto van de dijk gereden bij Oud-Vossemeer. Er raakte niemand gewond.


Het eenzijdige ongeval vond rond half zeven plaats op de Oud-Vossemeersedijk tussen Tholen en Oud-Vossemeer. De bestuurder kwam uit de richting van Oud-Vossemeer en raakte door nog onbekende oorzaak van de weg. De auto raakte van de dijk, reed over het fietspad en botste tegen een boom welke volledig afbrak. De auto kwam uiteindelijk in de sloot tot stilstand.

De bestuurder is gecontroleerd in een ambulance maar raakte niet gewond. De auto, die zwaar beschadigd raakte, is door een bergingsbedrijf geborgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (19-9-2017 om 05:31)
zonde van de boom! Rijbewijs in de versnipperaar zou ik zeggen.