Dieven verliezen gestolen caravan

Toegevoegd: 17-09-2017, 16.28 uur

Door: Manfred Berrevoets

OUDELANDE - Afgelopen nacht is een caravan gestolen van de oprit bij een woning aan de Everingseweg in Oudelande. Kort na de diefstal is deze op de Zwinweg teruggevonden.

Voorbijgangers zien omstreeks 02.10 uur een onbeheerde caravan die gedeeltelijk op de Zwinweg staat. Omdat de situatie gevaar oplevert voor weggebruikers wordt hiervan melding gedaan bij de politie. Agenten achterhalen al snel de eigenaar van de caravan en nemen contact op. Dan blijkt dat deze vanaf de oprit is gestolen.

Een van de bewoners vertelt dat hij omstreeks 02.00 uur geluid heeft gehoord en dat kort daarop een auto hard is weggereden. Vermoedelijk heeft de diefstal rond die tijd plaatsgevonden. De dieven hebben de caravan kennelijk niet goed aangekoppeld en is deze op de Zwinweg losgekomen van hun voertuig.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (18-9-2017 om 19:38)
Een caravan stelen in de nacht om twee uur en achterlaten midden op de weg, ik vermoed dat ze toch wat gezien hebben en daarom losgemaakt en achtergelaten wat levens gevaarlijk is jammer dat het niet gezien is.