Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Dronken automobilist plast in politiecel

Toegevoegd: 17-09-2017, 16.34 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Afgelopen nacht is een 33-jarige man uit Sas van Gent op de Kennedylaan in Terneuzen aangehouden voor het rijden onder invloed.


Surveillerende agenten houden de verdachte omstreeks 04.40 uur met zijn voertuig staande voor een alcoholcontrole. Als duidelijk wordt dat de man teveel heeft gedronken wordt hij meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse. Daaruit blijkt dat hij meer dan 2,5 maal de toegestane limiet heeft overschreden met tot gevolg dat hij zijn rijbewijs enige tijd kwijt is.

Ook krijgt de man nog een bekeuring voor het schoonmaken van zijn cel nadat hij deze heeft bevuild door erin te plassen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
rob (18-9-2017 om 10:19)
dus hij krijgt een boete voor het schoonmaken van zijn cel???
Rick (18-9-2017 om 08:47)
Hij krijgt een bekeuring voor het schoonmaken van zijn cel??? Doet ie eens wat goed, krijgt ie nog een bekeuring daarvoor ook.......
Jan (17-9-2017 om 19:41)
Waarom schoonmaak kosten ? gewoon met zijn eigen kleren de zeik op laten dweilen viespeuk dat hij is ,en ook nog een boete geven zodat hij ook nog ff zijn broek vol kunt schijten.
Cookie-instellingen beheren