Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 22 km

Gemiddelde snelheid Molendijk weer omhoog

Toegevoegd: 19-09-2017, 11.39 uur
Door: Roland de Jong

’S-HEERENHOEK - Een jaar na afloop van de snelheidscampagne ‘Bedankt dat je langzamer rijdt’ wordt op de Molendijk bij ’s-Heerenhoek opnieuw fors te hard gereden. Daarom start op 23 september een nieuwe (derde) campagneperiode.


Tijdens en na afloop van de vorige twee campagneperiodes lieten metingen zien dat de gemiddelde snelheid afnam. Ook nam het totaal aantal snelheidsovertredingen af. In april 2016 werd de actie beëindigd. Een half jaar later lag het aantal snelheidsovertredingen nog steeds lager maar inmiddels zijn deze weer toegenomen.

“Onlangs uitgevoerde metingen wijzen helaas uit dat de overschrijdingen van de toegestane snelheid weer fors zijn gestegen. De gemiddelde snelheid in deze 30-zone is momenteel 41 kilometer per uur”, zo laat de gemeente Borsele weten.

De nieuwe campagne loopt tot 24 november.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (20-9-2017 om 06:03)
Gewoon de max snelheid naar 50 30 is belachelijk!
och ja (19-9-2017 om 22:36)
Het hele dorp is 30 km zone, maar meet eens vanaf de eerste rotonde tot de laatste.... rijden er genoeg denk 20 km te hard, Werrilaan, de Marktstraat idem dito.Stuk Nassauweg waar je nu maar 30 mag..... De dijk (s Heerenhoeksedijk, Cingeldijk, Molendijk) is doorgaande weg, rijdt zoveel verkeer over wat overal te laat denkt te komen. De hele dag door, En jong en oud, personenwagens, vrachtverkeer, tractoren.... lijkt dat alle km-tellertje niet goed werken. Soms in de wijken, zo snel mogelijk tot 50 optrekken, en noodstop moeten maken om de volgende afslag te kunnen maken. Dat er niet meer ongelukken gebeuren sta ik van te kijken. Genoeg onoverzichtelijke bochten waar geparkeerd wordt en spelende kids.
Piet (19-9-2017 om 15:58)
Beter ook op het verlengde van de Molendijk, De Kuijpersdijk ook controleren!!
links (19-9-2017 om 12:25)
Het is niet alleen de Molendijk waar ze hard rijden!!,op de Cingeldijk weten ze ook het gas pedaal te vinden en in de nieuwbouw zeker en als je er wat van wilt zeggen dan weten ze niet hoe vlug ze naar binnen moeten komen want het zijn allemaal mensen uit de buurt en van het dorp ,Tja s-Heerenhoekers die denken dat ze hun eigen wetten /rechten hebben blijkbaar het is en blijft raar volk
Cookie-instellingen beheren