Weerbericht:
Zomers warm. Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen (onweers-)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Ernstig ongeluk bij 's-Heer Arendskerke

Toegevoegd: 19-09-2017, 22.36 uur
Door: Roland de Jong

’S-HEER ARENDSKERKE - Bij een ongeluk in ’s-Heer Arendskerke is dinsdagavond een motorrijder ernstig gewond geraakt.


Het slachtoffer kwam rond 21.05 uur op de kruising van de Oude Rijksweg (N664) met de Nijverheidsweg in botsing met een auto. De motorrijder kwam ten val en liep ernstig letsel op. De ambulancedienst kreeg assistentie van het traumateam uit Rotterdam.

De traumahelikopter landde naast de Nijverheidsweg. De patiënt is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. De arts van het traumateam reed mee in de ambulance en daarom is de helikopter even later ook naar Goes gevlogen. Bij het landen en opstijgen bij het Admiraal De Ruyterziekenhuis (ADRZ) stond de brandweer stand-by.

De kruising is momenteel nog afgesloten vanwege sporenonderzoek.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rien (23-9-2017 om 13:26)
Ach Jan, Wim is een beetje simplistisch met zijn reactie, laat hem lekker in zijn eigen wereldje leven.
jan (20-9-2017 om 16:42)
mensen zijn zooo druk in de auto met van alles behalve opletten op het verkeer , daardoor zijn de zwakkere verkeersdeelnemers de pineut . de politie zou bij elke aanrijding de mobiel na moeten checken .
jan (20-9-2017 om 14:05)
Wim als je nu niets nuttigs heeft te schrijven schrijf dan niets, onvoldoende onderhoud! waar slaat dat nu op ik denk en dat weet ik wel zeker dat motorrijders meer onderhoud doen dan auto bestuurders gr een motor rijder
wim (20-9-2017 om 07:08)
Wat gebeuren er toch veel ongelukken met motorrijden wat zou daar nu de reden van kunnen zijn, het kan de snelheid zijn of onvoldoende onderhoud aan de motor gegeven zou de reden kunnen zijn
Cookie-instellingen beheren