Weerbericht:
Eerst plaatselijk (mot)regen, overdag droog en perioden met zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Twee arrestaties na vondst wietkwekerij

Toegevoegd: 20-09-2017, 09.30 uur
Twee verdachten konden ter plekke worden aangehouden.
Twee verdachten konden ter plekke worden aangehouden.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

SIRJANSLAND - Bij een loods aan de Sportweg in Sirjansland zijn dinsdag twee Rotterdammers van 43 en 57 jaar oud aangehouden na de vondst van een hennepkwekerij.

De politie viel rond 14.30 uur de loods binnen nadat de stroomleverancier had aangegeven dat er op de locatie iets niet klopte met de stroomafname. In de loods was een hennepkwekerij ingericht met 400 planten.

Naast de planten troffen agenten er ook nog 250 hennepstekken aan en zo’n 10 kilogram gedroogde hennep aan. De politie nam naast de drugs ook nog een bestelauto en een autoambulanceaanhanger in beslag. Alle hennep is geruimd en vernietigd. De twee verdachten zijn ingesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750