Weerbericht:
Bewolkt en regen, vanochtend van het zuiden uit droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder ernstig ongeluk had beenletsel

Toegevoegd: 20-09-2017, 09.53 uur
De motorrijder werd met spoed per ambulance afgevoerd.
De motorrijder werd met spoed per ambulance afgevoerd.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

'S-HEER ARENDSKERKE - De motorrijder die dinsdagavond zwaargewond raakte bij een botsing in 's-Heer Arendskerke is een 27-jarige man uit Kapelle.


Het slachtoffer kwam rond 21.05 uur op de kruising van de Oude Rijksweg (N664) met de Nijverheidsweg in botsing met een auto. De motorrijder kwam ten val en liep volgens de politie onder meer beenletsel op. Hij werd met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

De bestuurder van de auto is een 39-jarige man uit 's-Heer Arendskerke. De politie onderzoekt nog hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JR (20-9-2017 om 16:29)
Oei daar was ik al bang voor! de rechterkant van het motorblok en de voorkant van de auto zijn beshadigd als daar je been tussen zit ! Sterkte!