Weerbericht:
Grijs en kil, later perioden met regen en geleidelijk zachter
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Arrestatie na achtervolging Zeeuws-Vlaanderen

Toegevoegd: 20-09-2017, 14.09 uur
Door: Roland de Jong

PHILIPPINE - Na een lange achtervolging door Zeeuws-Vlaanderen heeft de politie woensdagmiddag in Philippine een vermoedelijke autodief aangehouden.


Belgische politie-eenheden zetten aan het begin van de middag de achtervolging in nadat was gemeld dat in het Belgische Stekene een wit bestelbusje met Belgisch kenteken was gestolen. Via Koewacht, Axel en Terneuzen leidde de achtervolging naar Philippine. Daar reed de verdachte zichzelf klem in de doodlopende Meerpaalstraat.

Inmiddels hadden ook Nederlandse agenten zich aangesloten bij de actie. Zij hebben de automobilist aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Terneuzen. Daar is hij behandeld door een arts omdat hij lichte verwondingen had opgelopen. De auto waar de man in reed is opgehaald door een bergingsbedrijf.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Paul (20-9-2017 om 18:01)
De politie doet het nooit goed. Complimenten van mijn kant voor hun doorzettingsvermogen, want dat is hun taakstelling: vangen van boeven. Misschien voor de azijnhalzen een referendum voor welke feiten de politie mag achtervolgen en met hoeveel agenten/auto's/voertuigen en liters diesel.
Anneke (20-9-2017 om 17:18)
Baas ben het helemaal met je eens is gewoon onverantwoord voor een auto diefstal. was echt niet normaal.....er zal maar een kind over steken. mijn kleinzoon had ze al op de zuidsingel zien vliegen.scholen gaan uit....
Anneke (20-9-2017 om 15:21)
Voor een auto diefstal???? niet normaal minstens 6 politie uit Belgie, en nog eens Nederlandse politie, ze vlogen als gekken hier door een gehucht bloed hard allemaal. voor een auto diefstal. dacht minstens dat ze achter een moordenaar zaten.
AntiGSM (20-9-2017 om 14:53)
Wederom complimenten voor de politie! Alleen het vervolg zal weer wel triest zijn: zelfs bij levensgevaarlijke achtervolgingen op televisie zie je dat het gebruikelijk is dat deze lui wegkomen met een taakstrafje! Hopen dat deze man in België berecht wordt, daar zal hij wel anders behandeld worden!
Baas (20-9-2017 om 14:29)
Lekkr bezig .... en dat voor een gestolen bestelbusje !! Lekkr met 100 door axel rijden er moest een kind oversteken en die was kapot geweest en dat voor een gestolen bestelbusje ??? Druk hem volgende keer van de weg af buiten axel ..