Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Motor crasht bij achtervolging Vlissingen

Toegevoegd: 20-09-2017, 23.09 uur
Foto 13 van 15

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wouter (21-9-2017 om 11:54)
Voor dit soort figuren zouden ze de dienstplicht weer moeten invoeren
Anoniem (21-9-2017 om 11:20)
In die gemeenschap is precies bekend wie deze lui zijn, evenals de veroorzakers van de nieuwjaarsellende. Wanneer nemen deze medelanders hun verantwoording! En ik vraag me af hoe ver het moet komen tot de gewone Vlissingers het gewoon eens zat zijn en zelf actief de handen uit de mouwen steken.
P (21-9-2017 om 09:19)
Ook even uitvogelen of deze bij de rellen was met oud en nieuw, zoja dan samen met familie de stad uit schoppen, ze hebben vast wel een familie lid ergens van hier tot aan Molenbeek die hun wilt opnemen tot ze weer recht hebben op een woning en inkomen.
k (21-9-2017 om 09:04)
mooi, ik hoop dat deze idioot zn reet goed bezeert heeft zodat hij kan blijven staan in torentijd
Saskia (21-9-2017 om 08:49)
Het leek wel een Wild West situatie in de bloemenbuurt gisteravond. Deze gestoorde idioot zorgde voor zeer gevaarlijke situaties. Wat een enorme hoeveelheid politieauto's er achteraan, ze kwamen van alle kanten, en ook de motorrijder kreeg hem niet te pakken, kwam zelfs ergens ten val (staat n filmpje oo you-tube). Politie ; complimenten!
Oplettende burger (21-9-2017 om 08:35)
Gelukkig zijn er geen andere ongelukken gebeurd met medeweggebruikers, gelukkig hebben ze deze wel te pakken gekregen. Wat een dollemansrit was dat. Hopelijk neemt de rechter dit ook mee want er hadden ergere ongelukken kunnen gebeuren, ze nemen bewust het risico als ze op vlucht slaan. Petje af voor de oplettende politie die erachteraan gegaan zijn. Hopelijk blijft de politie regelmatig veel en "oplettend" surveilleren, als een luis in de pels van die " echte boefjes" van de Bloemenlaan e.o want het blijft daar in de omgeving niet pluis. 10 jaar terug kon je nog op je gemak rustig erdoorheen wandelen, al was het midden in de nacht. Nu overheerst er angst, hoewel het op het oog een doodnormale wijk lijkt is het er een onveilig boel.
Cookie-instellingen beheren